Werving & Selectie Keukenpersoneel

Heeft u een vacature voor een vaste / tijdelijke functie in de keuken, dan kunnen wij voor u de werving en selectie verzorgen.

Meesters Cuisine W&S vindt het heel belangrijk dat de wensen en eisen van u als opdrachtgever in acht worden genomen tijdens een succesvol werving en selectietraject.

Een goede intake staat hierbij aan de basis en dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. In dit gesprek worden zowel de harde criteria als de zachte criteria zoals bedrijfscultuur, competenties en de randvoorwaarden voor de functie uitgebreid in kaart gebracht. Indien gewenst, kunnen wij in samenwerking met u het functieprofiel opstellen.

Vervolgens voeren wij voor u de werving en een voorselectie uit en stellen een of meerder geschikte kandidaten aan u voor. Wij hebben met alle kandidaten die wij aan u voorstellen, een uitgebreid gesprek gevoerd. Niet alleen komen tijdens dit gesprek de kennis en ervaring van de kandidaat aan bod in relatie tot de gestelde functie-eisen, maar ook de wensen en ambities van de kandidaat ten aanzien van zijn carrière. Met dit zorgvuldig voortraject streven wij er naar om voor alle opdrachtgevers, niet alleen voor nu maar ook voor de langere termijn, de juiste match tussen een kandidaat en de organisatie te maken.

Indien de kandidaat in het vervolggesprek geschikt wordt bevonden, vindt de salaris- en contractbespreking tussen u en de kandidaat plaats, ook hierbij kan Meesters Cuisine u ondersteunen.